Pergole

PERGOLA = Constructie usoara intr-un parc sau intr-o gradina, constand dintr-o retea de grinzi sustinute de piloni, pe care se intind plante agatatoare decorative.
Pergola pentru terasa face parte din gama de copertine retractabile. Pergola este prevazuta cu structura de aluminiu, iar atunci cand se pliaza, formeaza valuri pentru un design unic si elegant. Materialul gliseaza pe profile transversale de aluminiu care alunecă sub ghidajele laterale. Materialul pergolei se intretine usor si este foarte rezistent la factorii de mediu si factorii mecanici.
Pergola este automata si are cadrul din aluminiu. Suporturile de aluminiu permit montarea pergolei in mai multe moduri: intre pereti, dar fara coloane. Montata pe un perete si cu 2 coloane fixate la sol, sau montata pe 4 coloane fixate la sol. Aceste pergole elegante sunt ideale pentru terase, gradini, restaurante etc.
Compania noastra ofera solutii arhitecturale elegante -pergole cu acoperis retractabil- pentru spatiile exterioare, adaugandu-le o nota de confort si unicitate, atat in mediul comercial, cat si in mediul rezidential.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati aici

Galerie foto